Energiezuinig

Vanuit idealistisch oogpunt is
Roozen & Roozen voorstander van ecologisch bouwen. Met jarenlange kennis van bio-based bouwmaterialen en duurzame installaties creëren wij een uiterst comfortabel, energiezuinig of zelfs energieneutraal gebouw.

Ecologisch Bouwen

 

Uw huis één laten worden met de natuur, dat is mogelijk met ecologisch bouwen. Maar duurzaam bouwen kan ook op andere manieren. Het uitgangspunt is altijd dat uw woning CO2-neutraal of bijna CO2-neutraal is, doordat u weinig energie verbruikt of hierin zelf voorziet. De energieprestatie (EPC) van uw woning wordt bepaald door zowel de bouwkundige constructie als de technische installaties.

Roozen & Roozen heeft ruim 25 jaar ervaring met duurzaam of ecologisch bouwen en is de juiste partner voor ideeën, ontwerp en bouwbegeleiding.

We kennen alle ins en outs van duurzame bouwmaterialen en installaties en zijn voorlopers in deze techniek. Duurzame bouwmaterialen zijn vochtregulerend, warmte vasthoudend en geluidsabsorberend en zorgen voor aangenaam comfort.

Daarnaast kennen we de bouw- en installatiebedrijven die gespecialiseerd zijn in duurzaam bouwen, zodat de uitvoering ook in goede handen is.

Heeft u bouwplannen en hecht u ook veel waarde aan het milieu? Neem dan contact met ons op en neem de eerste stappen naar een betere omgeving.

Met Oog voor het Milieu

Neem contact met ons op