Wij helpen u bij het aanvragen van vergunningen en bemiddelen als uw bouwwensen niet binnen de ruimtelijke plannen passen. Met deze onderscheidende rol wordt de kans groter dat u alsnog uw droom kunt verwezenlijken.

Bedenkt u voor uw bestaande object een andere bestemming? Ook dan helpen wij u bij het realiseren van uw wens.

Roozen & Roozen – Geen zorgen over Regels en Vergunningen

Problemen met Bestemmingsplan

U heeft plannen voor het bouwen, verbouwen of uitbouwen van een woning, bedrijfspand of ander object. De regelgeving helpt echter niet mee, want het object of kavel heeft niet de juiste bestemming. Wat doet u dan? U neemt contact op met Roozen & Roozen.

Wij kennen het klappen van de zweep en bewandelen de juiste weg. Wij onderzoeken daarom, naast de gemeentelijke regelgeving, desgewenst de provinciale of landelijke verordeningen om u alsnog te helpen uw plannen te realiseren. Er is namelijk vaak meer mogelijk dan in eerste instantie lijkt.

Aanvragen Vergunningen

De eerste drempel die u moet nemen bij bouwplannen of verbouwingsplannen zijn de benodigde vergunningen. Roozen & Roozen kan dit uit handen nemen, waardoor u geen rompslomp heeft en het voor u stukken gemakkelijker gaat.

Wij verzorgen de meldingen en aanvragen voor de relevante WABO-activiteiten, zoals bouwen, slopen, kappen of het afwijken van het bestemmingsplan, en eventueel de Melding Activiteitenbesluit (Wet Milieubeheer) of (brandveilig) gebruik.

Neem contact met ons op en laat Roozen & Roozen u helpen bij het aanvragen van vergunningen.

Geen zorgen over Regels en Vergunningen

Neem contact met ons op